Адрес мерзости

    Андрей Петров написал
    7 оценок, 377 просмотров Обсудить (43)

    Ликвидация биосферы планеты Земля.

     

    Попытка дословного перевода Второзакония, главы 7.

     

    Не буду переводить, а лишь перескажу написанное в Библии на современном русском языке. Всякий может прочитать оригинал. Приступим:

    Глава 7 Второзаконие:

    1. И будет тя, егда введёт господь бог в землю, в нюже входивши, тамо наследити ю, и изженеть языки (народы) великие и многие от лица твоего, хеттеа и горгесеа, и амореа и хананеа, и ферезеа, и евеа, и иевусеа, семь языков (народов) великих и многих, и крепче вас.

    2. И предаст их господь бог в руци твои, и избиеши я, пагубою погубиши я, да не завещаящи к ним завета, ниже да помилуеши их.

    3. Ниже сватовства не сотворите с ними: дщери не даси сыну его, и дщери его не не поимеши сыну твоему.

    4. Отвративши бо сына твоего от меня, и послужит богом иным: и разгевается бог на вы, и потребити тя вскоре.

    5.  Но сице да сотворите им: требища их рассыпьте, да столпы их да сокрушите, и дубравы их да посечёте, и ваяния богов их да сожгите огнём.

    6. Яко люди святы вы ести богу вашему, и вас избрал господь бог ваш, да будете ему избранны паче всех языков (народов), елицы на лицы земли.

    7. Не яко мнози паче ести всех языков (народов) , предприя вас господь, и избра вас господь, вы бо есть меньший из всих народов.

    8.Но яко возлюби вас господь вас, и храня клятву, еюже клятся отцем вашим, изведе господь вас рукою крепкою и мышцею высокою, и избавит тя от дому работы, от руки фараона царя египецка.

    9. И да убеси, яко господь бог твой сей бог: бог верный, храняй завет свой и милость любящим его и хранящим заповеди его, в тысячи родов.

    10. И воздаяй ненавидящим его в лице потребити я, и не умедлить ненавидящим, в лице воздаст им.

    11. И да сохраниши заповеди и оправдания и суды сии, елика аз заповедаю тебе творить днесь.

    12. И буде егда послушаете все оправдания сии, и сохраните, и сотворите я, сохранит и господь бог тебе завет и милость, яко клялся отцам вашим,

    13. И возлюбит тя, и благословит тя, и умножит тя, и благословит плод чрева тя, и плод земли твоея, вино твое и пшеницу твое и елей твой, и стада волов твоих, и паствы овец твоих на земле, яже клялся отцам твоим дати тебе.

    14. И благословен будешь паче всех языков (народов) и не будет в вас бездетных, ниже бесплодных, яко и в скоте твоих.

    15. И отымет господь бог от тебя всякое расслабление, и всякую язву египетскую, йаже видел еси, и елика веси: не возложить на тя, но возложить на ненавидящих тебе.

    16. И йасти все корысти языков (народов), яже господь бог твой даёт тебе: да не пощадит их око твоё, и да не послужи богом их, яко претыкание тебе есть сие.

    17. Яще речеши во ум твоем: яко язык сей множае паче мне, како возьму аз потребити я.

    18. Не убоишися их: намятию да поманеши, елика сотвори господь бот твой фараону и всем египтянам.

    19. Искушения великая, яже видеста очи твои, знамения она и чудеса великая, руку крепкую и мышцу высокую якоже изведе тя господь бог твой: яко сотворит господь бог ваш всем языком (народам) ихже боишься от лица их.

    20. И шершней господь бог послеть на них, донеже потребяться оставшиеся и скрывшиеся от тебя.

    21. Не повредишися от лица их, яко господь бог твой в тебе, бог великий и крепкий.

    22. И погубиши господь бог языки (народы) сии от лица твоего, помалу малу: невозможно погубить их вскоре, да не будет земля пуста, и умножатся звитие дивое на тя.

    23. И предаст их господь бог твой в руци твои, и погуби их погубление великим, дондеже искорените их.

    24. И предаст их цари в руце твои, и погуби их погублением великим, и погубите их от места оного: ниже един постоит перед лицеем твоим, донеже погубите их.

    25. Ваяния богов их сожгите огнём, да не похощеши злата и серебра взятии от них, да некогда совершивши того ради, яко мерзость есть госудеви богу твоему.

    26. И да внесевши мерзости в свой дом. И проклят будеши яко сия, ненавидением да возненавидевши, и омерзением да омерзиши. Яко проклятие есть.

     

    Что мы видим? Уничтожение лесов (дубрав,  в английском варианте почему-то «святые деревья»). Мерзость ликвидирует биосферу – вот как это называется. Мерость известна. Он уже почти не прячется.

     

    Комментировать

    осталось 1185 символов

    Загрузка комментариев...

    • Регистрация
    • Вход
    Ваш комментарий сохранен, но пока скрыт.
    Войдите или зарегистрируйтесь для того, чтобы Ваш комментарий стал видимым для всех.
    Код с картинки
    Я согласен
    Код с картинки
      Забыли пароль?
    ×

    Напоминание пароля

    Хотите зарегистрироваться?
    За сутки посетители оставили 2002 записи в блогах и 28828 комментариев.
    Зарегистрировалось 90 новых макспаркеров. Теперь нас 3637356.